Lesaanbod

Een autorijles duurt standaard 90 minuten.
Wil je liever een andere lesduur? Overleg dan met mij over de mogelijkheden.
Wil je snel je rijbewijs halen, dan is het in overleg mogelijk om meerdere rijlessen per week in te plannen.
(Zorg er dan wel voor dat je het theorie-examen voor die tijd gehaald hebt.)

“Het nieuwe rijden”

Het nieuwe rijden betekent dat je zuinig rijdt en bijdraagt aan vermindering van CO2-uitstoot. Daarnaast zorgt het ook voor minder brandstofverbruik. Alles draait om het zuinig en milieubewust rijden.
SAAI! Zul je denken?
Kijk dan eens naar het filmpje van de “Doeks uut Hasselt” 
In de lessen zal ook aandacht worden gegeven aan dit “nieuwe rijden”. Je zult merken dat door een aantal slimmigheden je zuiniger gaat rijden, zonder dat hierdoor het rijden saaier wordt. En zuiniger rijden betekent voor jou later minder geld uitgeven aan diesel of benzine. Wie wil dat nu niet?
Wat levert “Het Nieuwe Rijden” op?
• Ontspannen achter het stuur;
• Veiliger rijgedrag;
• Geluidsreductie;
• Brandstofbesparing;
• Mindere belasting van het milieu.
Kortom: een duurzame rijstijl; goed voor het milieu en de portemonnee!

2toDrive:

Wil jij vanaf 16½ jaar starten met rijlessen? Dit kan bij autorijschool Boeve!
Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16½ jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf 16 jaar mag je het theoriecertificaat halen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B.
Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jou zelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Vanaf je 18e mag je zelfstandig autorijden, dus zonder coach!
Zie voor meer informatie de site http://www.2todrive.nl

Opfrislessen

Je hebt al een tijdje je rijbewijs, maar je voelt jezelf in bepaalde situaties onzeker in het verkeer? Of je hebt al lange tijd zelfs niet meer gereden? Je durft bijvoorbeeld nauwelijks of helemaal niet meer de snelweg op. Of het inparkeren in parkeervakken bij bijvoorbeeld de winkel is een verschrikkelijke klus met al die drukte.
Komt dit je bekend voor? En zou je hier graag iets aan willen doen? Ook dan kun je terecht bij Autorijschool Boeve. Speciaal gericht op de door jou aangegeven probleemsituatie(s) krijg je les in mijn lesauto. We bespreken de punten die je lastig vindt in het verkeer. De door jou aangedragen probleemsituaties worden zoveel mogelijk geoefend in de praktijk. Ook de theorie tijdens het rijden wordt natuurlijk niet overgeslagen. Daarnaast kijk ik ook naar jou algemene technische beheersing van de auto. En last but not least: je krijgt ook tips in het kader van het “nieuwe rijden”. Het zal je verbazen hoe snel je zo’n 10% brandstof kunt besparen. Zo verdien je deze les wel heel snel terug!
Samen gaan we proberen je vertrouwder te maken in het rijden, zodat je met minder angst en wellicht meer plezier in de auto stapt.Autorijschool Boeve
Heetveld 1a
8326 BG Sint Jansklooster
Tel.: 06 375 49 335