Theorie

Je kunt bij Autorijschool Boeve beginnen met autorijlessen zonder theoriecertificaat. Maar met de kennis van theorie in het verkeer leer je wel sneller autorijden.
Sneller theorie halen = minder autorijlessen betalen
In ieder geval moet je, voordat je een tussentijdse toets of praktijkexamen mag doen, in het bezit zijn van een theoriecertificaat die je bij het CBR kunt behalen. Wist je, dat je al theorie-examen mag doen vanaf je 16e jaar? Zie 2toDrive. Het theoriecertificaat blijft 1½ jaar geldig.
Autorijschool Boeve biedt de volgende mogelijkheden voor het halen van je theoriecertificaat voor rijbewijs B:

Studiematerialen:

Wegwijzer in het verkeer personenauto

Verkeerstheorie en praktijk en ruim 250 studievragen
Je word letterlijk wegwijs gemaakt met de kennis van de vereiste verkeersregels en het daarbij behorende verkeersinzicht. Alle aspecten voor de praktijk van het rijden met een personenauto worden behandeld, aangevuld met unieke foto’s en veel praktische tips. Na bestudering vindt je bij elk hoofdstuk studievragen om de opgedane kennis te toetsen.
Dit boek kost € 15,00

Examentraining personenauto … dé oefenvragen

Met 1020 vragen: 18 examentrainingen en 1 bordentraining
Na het bestuderen van het boek ‘Wegwijzer in het verkeer’ kun je dit gebruiken als een generale repetitie voor het theorie-examen. Voor de antwoorden en motivaties is een antwoordenset bijgevoegd.

De examentraining cd-rom personenauto met 665 vragen

cd-rom met examentrainingen, bordentraining, antwoorden, motivaties en studieadvies
Met 7 examentrainingen, 1 bordentraining en 4 thematraining en is deze examentraining cd-rom dé perfecte voorbereiding op het theorie-examen. Compleet met pittige examentrainingen, geluid, nabespreekfunctie en studieadvies! Gebruik deze cd-rom in combinatie met het boek ‘Wegwijzer in het verkeer’.

Bovenstaande studiematerialen kun je bestellen bij autorijschool Boeve.

Aanvraag theorie-examen kan via Autorijschool Boeve!

Het is mogelijk om de aanvraag voor het theorie-examen via Autorijschool Boeve te doen. Wil je meer informatie hierover neem dan contact op met Gerrit.Autorijschool Boeve
Heetveld 1a
8326 BG Sint Jansklooster
Tel.: 06 375 49 335