Even voorstellen:

Mijn naam is Gerrit Boeve, geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig in Sint Jansklooster. In december 2013 ben ik gestart met Autorijschool Boeve. Je vindt mijn rijschool aan de doorgaande weg van Heetveld naar Sint Jansklooster, Heetveld 1a.

Je bent hier op het juiste adres voor het behalen van je theoriecertificaat en je autorijbewijs-B. Maar ook voor opfrislessen kun je bij mij terecht.

Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen  misschien zelfs een beetje eng.

Een ontspannen sfeer in de auto vind ik daarom van belang. Dat is dan ook de manier waarop ik probeer les te geven. Variatie in onderwerpen en routes vind ik ook heel belangrijk. Niet alleen voor de afwisseling, maar juist ook om een zo breed mogelijke basis te creëren. Zo word jij optimaal voorbereid om later zelfstandig de weg op te kunnen.

Ik verzorg autorijlessen voor mensen in Sint Jansklooster en omgeving. Je wordt thuis opgehaald voor de rijlessen. Je lest in een blauwe (handgeschakeld) of zwarte (automaat) Audi A3 Sportback; een mooie, ruime en sportieve auto. Deze auto’s zijn niet te groot en onhandig, maar ook zeker niet te klein.

Kortom: een ideale lesauto.

Van hot naar her rijden, maar hopelijk in één keer slagen 😉

De examens vinden plaats in Meppel en Emmeloord. Verder worden gevarieerde routes gereden en plaatsen in de omgeving aangedaan, zoals bijvoorbeeld Zwartsluis, Hasselt, Blokzijl en Steenwijk.

Continu probeer ik de processen daar waar mogelijk te verbeteren, om zo efficiënt mogelijk les te kunnen geven. Een kritische blik naar mezelf is daarbij belangrijk. Ook regelmatige bijscholing en opleiding hoort daar natuurlijk bij. Zo kan ik goed inspelen op recente ontwikkelingen.